لاته ها از نوشیدنی های پرطرفداری هستن که از ترکیب یک نوشیدنی با شیر به دست میایند.
درباره خواص ماچا و اینکه چه شد این چای پرخاصیت ژاپنی به بقیه نقاط جهان هم معرفی شد  و در این مقاله  میخواهیم درباره طرز تهیه ماچا لاته صحبت کنیم و بگوییم چطور میشود یک ماچا لاته خوشمزه و عالی درست کرد.

مرحله اول:

مرحله اصلی تهیه ماچا لاته این است که چای سبز ماچا را آماده کنیم، در این مرحله پودر چای ماچا را داخل یک کاسه میریزیم و سپس آب از جوش افتاده را به مقدار ۱۰ تا ۲۰ میلی لیتر به آن اضافه کنید. با استفاده از همزن مخلوط را کاملا هم میزنیم، اگر همزن در دسترس نیست از چنگال استفاده میکنیم. وقتی پودر کاملا حل شد مجدد به کاسه آب داغ اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا حباب روی چای .ایجاد شود

مرحله دوم:

اگر طرفدار طعم های شیرین هستید میتوانید در این مرحله به شیر، عسل اضافه کنید و یا شکر استویا یا شکر معمولی اضافه .کنید و نوشیدنی خود را شیرین کنید، اما اگر میخواهید طعم نوشیدنی شما شیرین نباشد از این مرحله عبور کنید و سراغ مرحله بعد بروید

مرحله سوم:

شیر را داخل لیوانی که میخواهیم سرو کنیم میریزیم، مقداری از فضای لیوان را خالی میگذاریم، سپس چای ماچا که در مرحله اول آماده کرده بودیم را اضافه میکنیم.

چطور ماچا لاته خوشمزه درست کنیم؟

مرحله ,ماچا ,چای ,لاته ,نوشیدنی ,یک ,کنید و ,این مرحله ,در این ,ماچا لاته ,اضافه کنید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عکس نوشته | متن های ناب و زیبــا | تکستبـــاز مطالب اینترنتی khabaretazeh فرهنگ خاوری ها آنچه که بايد درباره انواع لوازم آرايشي بدانيد اندیشه های نو در آموزش و یادگیری دیجی مارکتر ارز دیجیتال دفتر اسناد رسمی 229 تبریز فعالیت های یک دختر کلاس هشتمی